Βιογραφικό Περικλή Παπαγεωργίου

(προσαρμοσμένο για το παρόν έργο)

Ο Περικλής Παπαγεωργίου από φοιτητής το 1992 ως βοηθός του καθηγητή του UCLA University M. Αποστολάκη (macro / micro economics) αλλά και συνεργάτης του Καθηγητή του LSE E. Kevorg (Bussines strategy) ασχολήθηκε ερευνητικά με την οργάνωση του επιχειρείν χρησιμοποιώντας ως βασικό εργαλείο τις νέες τεχνολογίες για την σωστή στελέχωση των τμημάτων των επιχειρήσεων, αλλά και την επιχειρηματική στρατηγική που πρέπει να ακολουθούν οι εταιρείες αναλόγως των στελεχών και των πόρων που διαθέτουν.
Το 1995 αποφοίτησε από το Hertfordshire University με ειδικότητα Μ.Α in B.A καταλαμβάνοντας την 1η θέση βαθμολογίας μεταξύ 950 φοιτητών. Από το 2005 είναι κάτοχος PhD με θέμα την «οικονομία του διαδικτύου».
Έχει λάβει πολλές τιμητικές διακρίσεις μεταξύ άλλων την υποψηφιότητα του στην Ακαδημία Αθηνών το 2014 αλλά και την προσωπογραφία ντοκιμαντέρ το 2016 από το κρατικό γαλλικό κανάλι το TVFrance με θέμα την πολιτιστική επιχειρηματική του δράση ως ιδρυτή και πρόεδρο της Deos Ancient Culture.
Από το 1998 εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων με ειδικότητα την ηλεκτρονική οικονομία έχοντας συνεργαστεί με πολλές μεγάλες επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού (Microsoft, Google, Apple, bwin κ.α.) όπως και το ελληνικό δημόσιο (Υπ. Οικονομικών, Υπ. Υγείας, Γ.Γ Πληροφοριακών συστημάτων κ.α.) Είναι ιδρυτής της εταιρείας NetHouse internet consulting από 1998, ιδρυτής της εταιρείας Deos Ancient Culture από το 2013 και Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας του ΔΑΑΚ από το 2014.
Από το 2015 σε συνεργασία με τον καθηγητή Χ. Μουρατίδη υλοποιούν το Ur Project «Skepsis Graph» ενώνοντας γνώσεις και εμπειρία με σκοπό υποψήφιοι φοιτητές αλλά και επαγγελματίες να χρησιμοποιήσουν το πιο αξιόπιστο εργαλείο στην ακαδημαϊκή αλλά και επαγγελματική τους καριέρα.
Το εργαλείο – τεστ βοηθάει τους ενδιαφερόμενους με αντικειμενικά στοιχεία ώστε μέσω της προσωπικότητάς τους και των ταλέντων τους να λάβουν την σωστή απόφαση ώστε να κάνουν αυτό που τους ταιριάζει πραγματικά, έχοντας την μέγιστη απόδοση αλλά και προσωπική ευτυχία ακαδημαϊκά και επαγγελματικά.
«Όταν οι σπουδές και η δουλειά είναι ταυτόσημα του χαρακτήρα τότε γίνονται ένα πολύ καλό προσοδοφόρο χόμπι ενός ευτυχισμένου ανθρώπου»
6985125140
perispap@icloud.com
Facebook
Twitter
Instagram